شرکت داده پردازان تکین راد
منو موبایل

شرکت داده پردازان تکین راد

12333

تولید محتوا در ۶ قدم

فرآیند تولید محتوا باید فکر شده و هدفمند باشد.اگر بدون برنامه و فکر تولید محتوا کنید پروژه هایتان به تاخیر می افتند.همچنین، زمان بندی شما ممکن است دچار اشکال شود و خود محتوا ناهماهنگ و ضعیف اجرا شود. همچنین به این معنی است که محتوا به شما در دستیابی به اهداف تجاری کمک نمی کند.

اگر یک تیم کوچک (یا یک نفره) هستید، ممکن است به نظر برسد که اصلاً به فرآیندی نیاز ندارید. اما مشکل اینجاست: بدون فرآیند درست، این احتمال وجود دارد که محتوای شما به هدف خود نرسد.برای داشتن محتوایی عالی با داده پردازان تکین راد همراه باشید.

تولید محتوای گروهی
تولید محتوای گروهی

چرا باید محتوا تولید کنیم؟

تولید محتوا برای اکثر مشاغل از اهمیت بالایی برخوردار است.برای سایت های شناخته شده ای مثل آمازون و اپل و غیره شاید تولید محتوا مهم نباشد چون همه آنها را می شناسند، اما برای بقیه سایت ها ، ایجاد محتوا باعث هدایت ترافیک می شود ، رشد را آسان می کند،شناخت برند را تقویت می کند و در نهایت منجر به افزایش فروش و درآمد بیشتر می شود.

یک راه حل خوب ، مقرون به صرفه  و دائمی، ایجاد چیزی است که به عنوان ترافیک ارگانیک شناخته می شود. ترافیک ارگانیک زمانی ایجاد می شود که افراد محتوایی را که شما در سایتتان ارائه می دهید جستجو می کنند و سپس وب سایت شما در نتایج جستجو قرار می گیرد بدون اینکه نیازی به پرداخت هزینه برای وب سایت خود داشته باشید. تنها راه ایجاد ترافیک ارگانیک، ایجاد محتوا است.در ادامه با هم تولید محتوای گروهی را بررسی می کنیم.

ایجاد فرآیند تولید محتوا، به صورت مشترک

با ایجاد یک فرآیند تولید محتوای عالی، اطمینان حاصل کنید که هر فرد در تیم شما می داند:

  • اهدافی که برای رسیدن به آن تلاش می کنند چیست.
  •  وظایفی که باید انجام دهند چیست.
  •  زمانی که برای آنها در نظر گرفته شده است چقدر است.
  •  سایر اعضای تیم که به آنها وابسته اند چه کسانی هستند.
اعضای تیم تولید محتوا
اعضای تیم تولید محتوا

برای ساده سازی فرآیند تولید محتوا و آشنایی افراد تیم با نوع وظایفشان باید تیم محتوای خود را گرد هم بیاورید و راهی برای مستندسازی فرآیند خود، مانند یک تخته سفید، یک دیوار خالی ، یک صفحه گسترده گرد هم بیاورید.

شما فرآیند تولید محتوای خود را با تعریف  شش عامل زیر ایجاد خواهید کرد:

  •  هدف
  • وظایف
  • نقش ها
  • ترتیب تولید محتوا
  • جدول زمانی و سررسید     
  • موجودی محتوا

بیایید به هر یک از آنها با جزئیات بیشتری نگاه کنیم و اقداماتی را که باید برای هر عامل انجام دهید را مرور کنیم.

۱. هدف محتوا

اگر محتوای شما مطابق با اهداف کسب و کار شما و نیازهای مخاطبان نباشد،  نمی تواند به شما کمک کند تا کسب و کار خود را به سمتی که می خواهید هدایت کنید.وقتی هر قسمت از محتوای شما هدف مشخصی دارد، شما این قدرت را دارید که عملکرد آن را بسنجید.

دانستن اینکه آیا محتوای شما برای افزایش رتبه جستجو، آگاهی از برند، تولید سرنخ یا هر چیز دیگری که برای تجارت شما مهم است،مفید است یا خیر ، به شما کمک می کند تا محتوایی قوی و متفاوت ایجاد کنید.بهترین زمان برای تعیین اهداف برای هر قسمت از محتوای شما در مرحله برنامه ریزی موضوع است. تعیین اهداف همچنین می تواند در مرحله شروع پروژه های وب سایت اتفاق بیفتد.

۲. وظایف در تولید محتوا

ندانستن وظایفی که در فرآیند تولید محتوای شما دخیل است، می‌تواندباعث شود پروژه‌هایتان هرگز و به موقع یا اصلاً منتشر نشوند.این منجر به تاخیر و ناامیدی زیادی می شود.هر اقدامی را که باید انجام شود تا یک محتوا  به تایید و نشر برسد، فهرست کنید.

به عنوان مثال، به جای اینکه صرفاً ویرایش کلی را به عنوان یک کار فهرست کنید، هر ویرایشی را که باید انجام دهید، مانند ویرایش عنوان، ویرایش سرفصل، ویرایش گرافیکی فهرست کنید. مراحلی مانند بررسی متن، تصحیح، ترجمه یا بررسی تکنیکی را نیز فراموش نکنید. این تضمین می‌کند  اتفاقات کوچکی که در طوا فرآیند تولید محتوا ممکن است شما را در تنگنا قرار دهند هرگز اتفاق نیفتند.

 

وظایف افراد در تولید محتوا
تعیین وظیفه هر فرد در تولید محتوا

۳٫نقش ها در فرآیند تولید محتوا

هر یک از وظایف را به فردی که مسئول انجام آن است محول کنید.اگر این کار را نکنید، روابط شما در به خطر میفتد زیرا زمینه ای برای سرزنش و روابط تیمی ناسالم می شود.این می تواند عواقب طولانی مدت داشته باشد.از مرحله قبل به لیست وظایف خود بروید و در کنار هر کار یک نام اضافه کنید. اطمینان حاصل کنید که همه افراد درگیر وظایفشان هستند و هر یک از اعضای تیم در مورد محدوده مسئولیت خود توافق دارند.

 ۴. ترتیب فرآیند تولید محتوای شما

اگر ترتیب کارها در فرآیند تولید محتوای شما درست چیده نشود، افرادی را خواهید داشت که منتظر یکدیگر هستند تا کارها را به پایان برسانند. در عوض،آنها باید حداکثر زمان خود را برای درست پایان رساندن مسئولیت خود بکنند.

ترتیب تولید محتوا
مراحل تولید محتوا

۵.جدول زمانی و سررسید

با هر یک از اعضای تیم صحبت کنید تا زمان تخمینی که طول می کشد تا یک کار خاص به پایان برسد را تعیین کنید.  برای مثال، اگر شما و عضو تیم فکر می‌کنید که تکمیل یک کار ۴۵ دقیقه طول می‌کشد، آن را تا یک ساعت گرد کنید.و برای سایر قسمت های دیگرمحتوا نیز همین کار را انجام دهید.همچنین این بهترین زمان برای بررسی زمان انجام هر یک از وظایف و زمان لازم برای تکمیل آنها است..برای انجام بخش های مختلف محتوا زمان بندی مشخصی داشته باشید

۶.موجودی محتوا

 به عنوان مثال، شخصی که مسئول نوشتن اولین پیش نویس است، سندی را ایجاد می کند که حاوی آن پیش نویس باشد.شخصی که آن را بررسی می کند، تغییراتی در همان فایل ایجاد می کند. شخصی که منابع تصاویر شما را تهیه می کند آن را با فردی که مسئول ویرایش آن تصاویر است به اشتراک می گذارد. سپس آن شخص باید گرافیک جدیدی را که ایجاد می کند ذخیره کند.

شخصی که آنها را در CMS آپلود می کند باید به آنها دسترسی داشته باشد و به روز رسانی های لازم را برای آن قطعه محتوا بنویسد. وظیفه ی هر عضو تیم این است که نقش خود را بداند وظایفی که باید انجام دهد را اجرا کند و طبق زمان بمدی در نظر گرفته شده موجودی محتوایش را به عضو بعدی انتقال دهد.

سخن پایانی

 اکنون، چندین ساعت را با تیم خود اختصاص دهید (یا اگر تنها هستید برای خودتان) و شش مرحله را با اعضای تیم خود بررسی کنید. تمام کارها را کامل کنید و هر چیزی را که درموردش بحث می کنید مستند کنید. و سپس، شما آماده هستید تا برای اولین بار فرآیند جدید خود را اجرا کنید و آن را به یک فرآیند مقاوم در برابر چالش تبدیل کنید.ممنون که با داده پردازان تکین راد همراه بودید.

 

مطالب مرتبط
طراحی سایت برای نمایندگان بیمه پشتیبانی و ارتباط

طراحی سایت برای نمایندگان بیمه

در دنیای مدرن امروز، طراحی سایت برای نمایندگان بیمه به دنبال افزایش کارآمدی و بهبود تجربه مشتریان خود از طریق …

4 دقیقه مطالعه مشاهده

طراحی وب سایت

طراحی وب سایت طراحی وب سایت فرایندی است که شامل طراحی و ایجاد صفحات وب و سیستم های قابل تعامل …

4 دقیقه مطالعه مشاهده

Elementor #4732

< 1 دقیقه مطالعه مشاهده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *